Skip to main content
Deutsch
Swedish
German
French
Facebook
Facebook
back

Ypres Rally 11 - 15 Augusti 2021

Ypern Rally är WRC senaste nya rally i mästerskapet. Rallyt har varit Belgiens största rally för många år. Ett mycket speciellt rally på dom smala och snabba asfaltsvägar som går mycket genom små byar, och mycket på öppna fält kan vara ett av de tuffaste rallyn i kalender.

Flyget ingår ej i priset. Anledningen att i dagens tider finns det möjlighet att hitta billiga flyg om man är ute i tid och kan göra resan billigare än att flyget ingår i priset. Det är också olika möjligheter att resa med bagage eller utan och det inverkar ibland rätt mycket på priset Och en anledning är också att all bokning, information och ändringar kommer direkt till er e-mail. Vi kan hjälpa till att ta fram alternativ för flyg.

OBS boka flyg till Brussel ni måste ha ankomst 11 augusti senast 17.00. För hemresan kan ni ha ett flyg 15 augusti från 16.30 Ni kan även ha ankomst med egen bil direkt till hotellet.

 

 

Documents och Länkar: >>>

> Program: Ypres Rally 2021 (.pdf)

Frågor: >>>

Det lättaste och smidigaste sättet är givetvis att använda er av e-post. Men ni är alltid välkomna att kontakta oss via fax, telefon eller kanske med vanlig post.

RALLYTRAVELS Sweden AB
Skoglösavägen 187
29193 Önnestad 
SWEDEN
Email: info@rallytravels.com 
Web: www.rallytravels.com
mobil:
+46 (0) 708 802 335