Skip to main content
Deutsch
Swedish
German
French
Facebook
Facebook
Telefon+46 (0) 708 802 335  
Mail info@rallytravels.com

Välkommen till Rallytravels! Följ med oss till ett rally I World Rally Championship!

Rallytravels bjuder er på ett arrangemang I hög klass när ni vill följa ett rally antingen på snö. grus eller asfalt. Vi tar er till de mest spektakulära platserna i Rally VM.

Njut av ett Rally VM där ni har allt serverat från Rallytravels. Ni slipper leta hotell ordna hyrbil, flyg med mera och när ni är på plats leta er fram till sträckor som kan vara svårt att hitta.

Ni åker i en bekväm buss eller minibus under rallyt och vi tar er till de bästa platserna under rallyt. Våra guider servar er med senaste resultat och information från tävlingen.

Vid serviceplatsen besöker vi ett WRC Team och då kan ni komma riktigt nära era favoriter.

Njut av rally när det är som bäst och även få del av landets kultur med Rallytravels och Rally VM.

 

Rallytravels bjuder er på ett arrangemang I hög klass när ni vill följa ett rally antingen på snö. grus eller asfalt. Vi tar er till de mest spektakulära platserna i Rally VM. 

Nyheter: >>>

Rallytravels WRC Programme 2020:

Rally Sweden - Rally de Portugal - Rally d'Italia - Safari Rally Kenia - Rally Finland - Rally New Zealand - Rally Deutschland - Rally Great Britain.

read more

WRC Rally Sweden - 12. - 16. Februari 2020:

Karlstad och Hotell Scandic Klarälven kommer att vara vårt centrum i år. Hotellet erbjuder mat och dryck och det är gångavstånd till Karlstads centrum där ni kan känna pulsen av rallyt.

> Läs mer

 

 

Rallye de Portugal 2020:

Rally Portugal är ett av de största rallyn i historien av WRC. Det är en otrolig folkfest i dagarna 4 stora rallyt. Rallyt utgår från Porto. Vi bor i Braga 45 km från Porto.

> Läs mer

Rally d'Italia 2020:

Årets rally har åter Alghero som centralort där också vårt hotell är. Det är ett fantastiskt ställe för sol och bad och rally. Rina Hotell 4 star ligger 100 meter från havet. Det är cirka 20 min att gå till Rally HQ, serviceplatsen och centrum och gamla staden.

Läs mer

Rallye Finland 2020:

Rally Finland som alla rally euntuiaster känner till och som är än av WRC kalenderns mest populära rallyt i världen.

Läs mer

Safari Rally 2020:

Följ med Rallytravels till 2020 års mest spännande WRC rally. Rallytravels var senast på det Historiska Safarirallyt 2013 och det var en stor upplevelse att få ta del av Kenyas kultur, befolkning och alla djuren och natur och naturligtvis rallyt som bjöd på så många minnen. När man är ute för rallyt kommer man att få se mycket av naturen och hur befolkningen bor och alla djuren som man kommer i kontakt meds.

läs mer

Gallery WRC Rallye Germany 2019:

Rallytravels guests saw a spectacular Rally Germany 2019 with plenty of sunshine.

Gallery 

Gallery WRC Rally Finland 2019:

Rally Finland 2019 with plenty of action.

Gallery 

Rallytravels 2020: >>>

Företagsarrangemang: >>>

Presentkort: >>>