Skip to main content
Deutsch
Swedish
German
French
Facebook
Facebook
Telefon+46 (0) 708 802 335  
Mail info@rallytravels.com

Välkommen till Rallytravels! Följ med oss till ett rally I World Rally Championship!

Rallytravels bjuder er på ett arrangemang I hög klass när ni vill följa ett rally antingen på snö. grus eller asfalt. Vi tar er till de mest spektakulära platserna i Rally VM.

Njut av ett Rally VM där ni har allt serverat från Rallytravels. Ni slipper leta hotell ordna hyrbil, flyg med mera och när ni är på plats leta er fram till sträckor som kan vara svårt att hitta.

Ni åker i en bekväm buss eller minibus under rallyt och vi tar er till de bästa platserna under rallyt. Våra guider servar er med senaste resultat och information från tävlingen.

Vid serviceplatsen besöker vi ett WRC Team och då kan ni komma riktigt nära era favoriter.

Njut av rally när det är som bäst och även få del av landets kultur med Rallytravels och Rally VM.

 

Rallytravels bjuder er på ett arrangemang I hög klass när ni vill följa ett rally antingen på snö. grus eller asfalt. Vi tar er till de mest spektakulära platserna i Rally VM. 

Nyheter: >>>

Rally d'Italia 2020:

Årets rally har åter Alghero som centralort där också vårt hotell är. Det är ett fantastiskt ställe för sol och bad och rally. Rina Hotell 4 star ligger 100 meter från havet. Det är cirka 20 min att gå till Rally HQ, serviceplatsen och centrum och gamla staden.

Läs mer

Rallye Monte Carlo 2021:

Upplev Rally Monte Carlo 2021 på en hög nivå med helikopter och minibuss. Vi bor dom 2 första nätterna på ett typiskt franskt familjehotell i Dinge. Därefter åker vi ner till Nice och checkar in på vårt hotell...

Läs mer

Gallery WRC Rally Sweden 2020:

Our guests saw a spectacular Rally Sweden 2020!

Gallery 

Rally Tyskland 2020:

Upplev ett rally på asphalt med specialsträckor som går bland vinrankor och på en av WRC rallyts mest spektakulära plats som den Amerikanska militärbasen Baumholder. 

> Läs mer

Rallytravels 2020: >>>

Företagsarrangemang: >>>

Presentkort: >>>